Miért jó az autóüveg fólia?

Több oka van annak, hogy az emberek autóüveg fóliát használnak és mi arra törekszünk, hogy mindezt a legmagasabb minőségben szolgáltassuk és a legjobb szaktudásunk szerint kivitelezzük. És hogy mik azok a szempontok, amik arra sarkallnak minket, hogy autónkat fóliáztassuk?

  • Hő- és fényvédelem
  • UV védelem
  • Komfortérzet
  • Design és megjelenés
  • Biztonság

Nyári hónapokban úgy tűnik, nincs menekvés a nap sugarai elől, még az autónkban sem. Amint beülünk, és bekapcsoljuk a klímát, ami a maximumon dolgozik, ráadásul a vakító fény is kellemetlen lehet, akár télen is.

A LLumar autófóliák mindezt meggátolhatják. Az autó belső felületeinek hőmérsékletét akár 16 °C-kal is csökkenthetik. A nap káros UV sugarainak több mint 99%-át kiszűrik a LLumar autófóliák, egyben nagymértékben csökkentik a fakulást vagy az UV okozta betegségeket, mint például a bőrrák kialakulásának valószínűségét. Mindemellett a színezett autóüveg fóliák nem engedik át a vakító fény egy részét, így a szem megerőltetését is mérséklik. Színes fóliákkal telepített autók tulajdonosait megkérdezve, sokan nyilatkoztak arról is, hogy az éjszakai vezetésnél a mögöttük lévő autó fényszórója sem kellemetlen a sofőr számára, mert a vakító fényt ebben az esetben is szűrik a LLumar fóliák.

A LLumar autófóliák széles kínálatából, s különböző színárnyalatokból választhatja ki az önnek legmegfelelőbbet, a teljesen sötéttől – mely a belátás ellen is véd – a közel átlátszóig, mely akár a szabályoknak megfelelően, az első ablakokra is feltehető. Tegye komfortosabbá az utazást LLumar fóliákkal! A LLumar fóliák magas minőséget képviselnek. A világ legnagyobb fóliagyárát tudhatják magukénak és még az amerikai Bőrrák Alapítvány és a Brit Bőr Alapítvány által is elismert termékek.
Természetesen nem elhanyagolható az sem, hogy autóinknak tökéletes megjelenést adnak a LLumar autófóliák és ezzel kiemelik autóját a modelltársai közül. Jelenleg Szegeden működik a New Style Car Design műhelye. Kérjen időpontot még ma, hogy megszépítsük és komfortosabbá tegyük autóját. Amerikában a leghíresebb tuningcsapat, a West Coast Customs is szerződött partnere a LLumar-nak. Nem véletlen, hisz ők is csak a legjobb mindőséggel dolgoznak!

 

Keressen minket telefonon vagy személyesen a szegedi telephelyünkön, az Ikesz Autó mellett, a Magyar Autóklub bemutatótermében.

autofolia_01autofolia_02