Karosszéria fólia

A karosszéria fóliázás sok okból lehet jó választás, de tapasztalataim szerint a legfőbb oka a saját egyéniségünk tükrözése. Nagyon széles a paletta, így nagy esélye van, hogy ön bármilyen színt válasz, mi tudunk rá megoldást. Vannak fényes, matt, flip-flop fóliák, de bármilyen mintát tudunk nyomtatni bármilyen színre. Mivel lehetőség van nyomtatott grafikára is, így csak a ön képzelete szabhat határt. 

Grafiwrap-ról bővebben!

 

A Grafityp Hollandiából, azon belül is Amszterdamból ered ahol a Stanserij Holland cég 1945-ben került megalapításra. Mivel az amszterdami üzlet túl kicsinek bizonyult, a cég átköltözött Houthalen (Belgium) városába 1969-ben és a nevét GRAFITYP Leaders and Lettersystems-re változtatta. 1984-ben a Grafityp volt az első olyan cég aki bemutatta a teljes egészében számítógéppel vezérelt vágórendszert, melyet CSR (Computerized Signmaking Robot) -nek neveztek.

1988 után a Grafityp egyre több öntapadós fólia gyártását és forgalmazását kezdte meg Grafitack néven. 1996-ban bemutatták a kimagasló minőségű öntött fóliát, mely a Graficast nevet kapta.

1997 végére az öntapadós fóliák gyártása és forgalmazása olyannyira megnövekedett, hogy a plotter és szoftverfejlesztést le kellett állítani. A cég úgy határozott, hogy minden erejével taz öntapadós fóliák gyártására és azok fejlesztésére koncentrál. Napjainkban a Grafityp több mint 50 éves tapasztalattal büszkélkedhet a dekorációs fólia iparban, több mint 65.000 m² modern gyártási területtel.

Ahhoz, hogy ügyfeleinket legjobban ki tudjuk szolgálni,  nem ragadtunk le egyetlen gyártó termékeinél. A karosszéria fóliákat 4 különböző beszállító több száz fóliája közül választhatja ki. Így biztos, hogy az Ön egyéniségének és ízlésének megfelelőt találja meg nálunk. Várjuk Önt Szegeden, autófóliázó műhelyünkben.

Beszállítóink között szerepel:

  • - Grafiwrap
  • - 3M
  • - KPMF
  • - Avery

Mi is az a wrapping?

A wrapping szó jelentése: csomagolás, a carwrapping  -ennek megfelelően- autócsomagolás. Mindez jól mutatja, hogy mit is csinálunk az autókkal. Mivel cégünk több világhírű márka fóliáit használja, így széles palettáról választhat autódekor fóliáink közül, legyen az csillogó, metál vagy matt, esetleg fényes szín, de igény szerint akár mintás fólia. Ha önnek van egy elképzelése, mi azt megvalósítjuk szegedi műhelyünkben. Bármilyen mintás fóliát el tudunk készíteni. Emellett akár céges autók komplett bevonását is vállaljuk. Keressen minket Szegeden a Rókusi vasútállomással szemben.

Pár szó a KPMF fóliákról:

Hogy mit érdemes tudni a KPMF fóliákról?

  • - A KPMF angliai gyártó,viszont már jelen van több helyen a világon. Mexikóban és az USA-ban is.
  • - A KPMF több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik, és ennek megfelelően magas minőségben gyárt fóliákat.
  • - A KPMF az egyetlen olyan fóliagyártó, amely 3X ISO minősítéssel rendelkezik (ISO 9001, ISO 14000, ISO/TS 16494)
  • - A KPMF fóliák megfelelnek az autóipari specifikációknak
    (Kay Automotive: GM, Chrysler, Toyota, Ford, Kia...)

Döntsön a minőség mellett és válassza a KPMF fóliát autója szépítéséhez. A kiválasztott autófóliát Szegeden, autófóliázó műhelyünkben szakszerűen felhelyezzük autójára.

 

 

Kavicsvédő fóliázás!

 

Természetesen kavicsvédő fóliázást is vállalunk. A paletta itt is széles, de túlnyomóan a Grafiwrap 150 mikron vastagságú fóliáját használjuk. Ez a fólia autópálya sebesség mellett is garantálja, hogy az ön autója , vagyis annak fényezése teljes biztonságban van. A fólia víztiszta, ezért nem változtatja meg az autó színét. Az autók fényezése átlagosan 150 mikron. Ez szemlélteti, hogy nem egy egyszerű dekorációs fóliáról van szó. Új autóját megvédheti ,és később, mikor eladósorba kerül , sokat számít majd a sértetlen fényezés. 

 

Vannak Matt Transparent fóliák. Melyet telepítve az autó fényezését mattítjuk. Ez bizonyos szinten kavicsvédő funkcióval is bír. Védelemmel látja el az autó fényezését és egy új megjelenést biztosít az autónak. A matt transparent emellett kedvezőbb árú is, mint a kavicsvédő fólia.

 

 

 

 

dsc_0029