Rólunk és munkánkról

Várunk minden kedves autótulajdonost szegedi műhelyünkben autóüveg, vagy épp karosszéria bevonó fóliázásra. Mivel csak a legmagasabb minőséggel dolgozunk, így a végeredmény sem lehet kérdéses. Nálunk azt kapja, amit ön elképzelt. Jó áron és persze autóüveg fólia esetén műbizonylattal.

Nem hagyta még el úgy autó szegedi műhelyünket, hogy a tulajdonosa nem volt 100%-ig elégedett. Ez köszönhető a jól képzett szakembereknek és az általunk használt anyagoknak. Autóüveg esetén kizárólag a LLumar termékeit használjuk, még karosszéria fóliák esetén a kiváló minőségű Grafiwrap, KPMF, 3M, Avery fóliák közül választhatja ki az ön számára legszimpatikusabb színt vagy mintát.

 

Cégünk 2016-ban kezdte meg tevékenységét Szegeden és első lépésként felvette a kapcsolatot a világ nagy autófólia gyártóinak képviselőivel. Így a legmagasabb színvonalon és minőségben tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Jelenleg egy telephelye van a cégnek Szegeden az Izabella híd lábánál ,mely a Pulz utca felől közelíthető meg.

A LLumar szigorú szabályzata miatt képzett szakemberek végzik a kivitelezést cégünknél. A LLumar autóüveg fóliák Amerikából származnak. A világ legnagyobb fóliagyárát tudhatja magának a LLumar. Magas minőségét tükrözi, hogy a világhírű West Coast Custom is kizárólag a LLumar fóliákat használja.

A West Coast Custom ismerős lehet például korábban az MTV-n játszott Pimp my ride című Xzibit által vezetett autóépítő sorozatból. Keressenek minket bizalommal.

Küldjön email-t és kérjen ajánlatot.